Allereerst bedankt voor het bezichtigen van onze site en u interesse. Wij volgen natuurlijk de marktontwikkeling op het gebied van elektrische scooters. En moeten toegeven dat er nogal wat staat te gebeuren. Het aanbod van elektrische scooters in onze winkel is minimaal op dit moment. Omdat wij het zeer belangrijk vinden dat de kwaliteit en Back-Up , nadat de elektrische scooter bij ons is gekocht, van groot belang is. Die nazorg kunnen wij u alléén niet bieden, dit gaat natuurlijk in samenwerking met een fijne Importeur.

Op dit moment is de Vespa Elektrica een super product, één van de mindere kanten is de snelheid van de 25 Km uitvoering, daar kan niet aan worden getornd, zelfs niet binnen de marge's van de wetgeving, en de prijs natuurlijk.

De Askoll ES-1  Een top-scooter, rijdt ongelooflijk, je voelt gewoon de kwaliteit wanneer je rijd, Zeker de prijs is een stuk gunstiger, Deze scooter is uitermate geschikt voor bedrijfsmatig gebruik, je kunt hem uitbreiden met een extra accu, waarbij het bereik ruim over de 100 Km gaat, u bent altijd welkom voor een testrit...

Het is zo ver !!!, We hebben gekozen voor een elektrische scooter van het merk, SUPER SOCO, omdat deze prachtige scooter gemaakt word, door één van de beste fabrikanten van deze aardbol, een werkelijk fantastische importeur en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding heeft, We hebben het plezier gehad om deze werkelijk erg mooie scooter te bewonderen bij onze importeur, en waren echt aangenaam verrast. Zie: Scooters: Super Soco voor specificatie's en afbeeldingen..

 

 

 

Super Soco cux 25/45Km

Daar is die dan, De Super Soco, Dé elektrische scooter voor 2020 !!, Een werkelijk prachtige scooter, vanaf Maart 2020 te bewonderen in onze showroom in 4 mooie kleuren.

Ferrari Red, Starlight Silver, Mat Black, Dark Blue

Rijklaar Eu 2899,-

Voor specificatie's

Startpagina: Scooters: Super Soco

SUPER SOCO cux

Vespa Elettrica 25/45 Km 4Kw

Vermelde prijs* is inclusief 21% Btw, rijklaarmaak-en kentekenkosten. Kosten hiervan bedragen € 240,-(zip € 199,-/moto50 € 275,- inclusief ternaam stellen, 39,- leges en srn recycling bijdrage.Prijzen en eigenschappen kunnen afwijken en zonder voorafgaand bericht gewijzigd worden. Op alle scooters is 2 Jaar fabrieksgarantie van toepassing, uitsluitend via de erkende Dealer !  Prijs All In €  6629,-

Vespa Elettrica 45 Km
Vespa Elettrica Dashbord
Vespa Elettrica

 

Vespa Elettrica

 

 

Askoll ES-1 Black

leverbaar in 25/45 Km uitvoering in de kleur:zwart inclusief 1 Batterij en 1 oplader.

inclusief rijklaarkosten, transport, kentekenplaat en leges   €  3264,-

Extra Opties zoals extra accu en/of lader mogelijk.

Askoll ES1